Österlenvägen 260

Logi och butik i vacker miljö

Varmt välkomna att hyra rum eller hus hos oss här på Österlenvägen 260 – Ingelstorp på Österlen.

Hela gården från sent 1800-tal är varsamt nyrestaurerad med naturvänliga och noggrant utvalda material. Husen är utrustade med allt du och dina nära behöver. Här saknas ingenting för dig som älskar att bo nära naturen men ändå vill bo bekvämt och mysigt.

Harmonin är i högsta grad närvarande då den har fått styra många beslut i samband med restaureringen. Personligen tror vi att ett boende här kan vara en god grund för en givande ledighet på Österlen.

Här finns boende att hyra med olika kapacitet och möjligheter. Alla är inredda med charm och inspiration från Österlen förstås, men även från våra resor världen över. Allt med avsikt att göra er vistelse här så trivsam och funktionell som möjligt.